K200 L Kanalvifte ø200mm

kr 4 078

K-serien er beregnet for montering i kanal. Alle K-vifter har minimum 25 mm lang tilkoblingsstuss og leveres med montasjebrakett som standard.

Varenummer: SYP-19510 Kategori:

Beskrivelse

Spenningsregulerbar
• Innebygget termokontakt
• Kan monteres i alle posisjoner
• Kan monteres utendørs
• Vedlikeholdsfri og driftssikker

K-serien er beregnet for montering i kanal. Alle K-vifter har minimum 25 mm lang tilkoblingsstuss og leveres med montasjebrakett som standard.

Viftene har bakoverbøyde skovler og vedlikeholdsfri ytterrotormotor. Viftene levers med løs festebrakett og tilhørende skruer. Ved bruk av festeklammer (tilbehør)blir montering/demontering enkelt, samt at det forhindrer overføring av vibrasjon til kanal. Viftene kan turtallsreguleres med en trinnløs tyristor eller 5-trinns transformator.

Vi anbefaler 5-trinns transformator da tyristorregulering kan lage durelyd i viften.

For å beskytte motoren mot overoppheting er viften utstyrt med termokontakt motorvern. Viften må gjøres strømløs for reset ved utløst termokontakt.

Viftehuset er produsert i galvanisert stålplate, og falset slik at viftehuset er tilnærmet lufttett. Takket være viftehusets tetthet kan viften monteres utendørs eller i våtrom, forutsatt at viften er tilkoblet tett mot spirokanal.

Spenning 230 V
Frekvens 50 Hz
Fase 1 ~
Effekt 145 W
Strøm 0.631 A
Maks luftstrøm 965 m³/h
rpm. 2555 r.p.m.
Maks temp på transportert luft 70 °C
Maks temp på transportert luft ved regulering 70 °C
Lydtrykknivå på 3 m 47.8 dB(A)
Vekt 4.8 kg
Beskyttelsesklasse, motor F
Kapslingsklasse 44 IP
Kondensator 3.5 µF

Brand

Systemair